Over hoveniersbedrijf Klaas Jansma

Over Klaas Jansma

365 dagen genieten van uw huis en tuin. Dat is het credo van Hoveniersbedrijf Klaas Jansma. Als vakbekwaam hovenier en schilder zet ik al mijn kennis, vaardigheden, inzicht en creativiteit in om uw wensen tot uiting te laten komen.

Van sketch tot uitvoering, van bloembollen naar een kleurrijk tafereel, ik heb alles in huis om uw plannen te realiseren. Ik vind het fantastisch om meer dynamiek in een tuin te brengen. Of het gaat om het in vorm snoeien van een boom, een bestrating leggen of het raamkozijn schilderen, ik doe dit met veel plezier en draai er mijn hand niet voor om.

Vakmanschap voor perfectie.

Om goed werk te kunnen leveren heb ik met zorg mijn machines, gereedschappen en materialen uitgezocht. Moet uw gazon geverticuteerd of uw grond gevreesd worden? Uw vijver leeg gepompt worden? Of uw houtwerk in huis stofvrij geschuurd worden? Hoveniersbedrijf Klaas Jansma is in het bezit van allerlei middelen om efficiënt en nauwkeurig te kunnen werken.

Graag draag ik bij aan een piekfijne uitstraling van uw huis en tuin, zodat u er volop van kunt genieten.

Projecten

Bij Hoveniersbedrijf Klaas Jansma worden projecten geen klussen, maar kansen om de meest betoverende buitenruimtes te creëren. Met toewijding en expertise omarm ik elke uitdaging, van tuintransformaties tot schilderwerken. Laat mij uw visie omzetten in levende projecten die het hele jaar door inspireren en verwonderen

Heidetuin

Een kleurrijke heidetuin die het hele jaar door een visueel feest bieden. Ontdek de schoonheid van deze inheemse plantensoort.

Borderbeplanting

Mijn vakkundige aanpak geeft vorm aan jouw buitenruimte met doordachte en esthetische borders. Ontdek de perfecte balans tussen kleurrijke bloemen en groen, voor een tuin die zowel verfijnd als levendig is.

Waterschalen

Mijn unieke aanpak brengt rust en elegantie naar jouw tuin door middel van prachtige waterschalen. Ontdek de harmonie van water en natuur, en geniet van een serene ambiance in je eigen groene oase.

Voortuinaanleg

Gehele renovatie van een voortuin met nieuwe wandelpaden, kleurrijke borders en prachtige struiken en bomen.