Tuinaanleg

Creatieve Tuintransformaties

Welkom bij Hoveniersbedrijf Klaas Jansma, uw partner in tuinaanleg. Of u nu een kleurrijke bloementuin of strakke moderne buitenruimte wilt, ik realiseer uw tuindromen. Ik kom persoonlijk langs, bekijkt uw tuin, en stelt een advies op maat op.

Van het planten van bomen tot het herinrichten van beplanting, ik zorg voor de juiste keuzes op basis van je wensen. Een groen gazon, handgemaakte schuttingen voor privacy, vlonders bij de vijver: alles is mogelijk.

Vakmanschap in Tuinontwerp

Mijn vijvers met hoogteverschillen, watervallen en moerassen brengen een unieke uitstraling. Grondverbetering, bestrating, en houtwerken zoals blokhutten behoren ook tot onze expertise.

Met mijn hogedrukreinigingsservice geven we uw bestrating een frisse uitstraling. Bloembakken met kleurrijke bloemen en waterornamenten voegen de finishing touch toe.

Klaas Jansma: “Elke tuin is anders, elke tuin is uniek. Graag draag ik mijn steentje bij om uw tuin een extra dimensie te geven. Een tuin waar u ontspanning en plezier vindt.”

Projecten

Bij Hoveniersbedrijf Klaas Jansma worden projecten geen klussen, maar kansen om de meest betoverende buitenruimtes te creëren. Met toewijding en expertise omarm ik elke uitdaging, van tuintransformaties tot schilderwerken. Laat mij uw visie omzetten in levende projecten die het hele jaar door inspireren en verwonderen

Heidetuin

Een kleurrijke heidetuin die het hele jaar door een visueel feest bieden. Ontdek de schoonheid van deze inheemse plantensoort.

Borderbeplanting

Mijn vakkundige aanpak geeft vorm aan jouw buitenruimte met doordachte en esthetische borders. Ontdek de perfecte balans tussen kleurrijke bloemen en groen, voor een tuin die zowel verfijnd als levendig is.

Waterornamenten

Mijn unieke aanpak brengt rust en elegantie naar jouw tuin door middel van prachtige waterschalen. Ontdek de harmonie van water en natuur, en geniet van een serene ambiance in je eigen groene oase.

Voortuinaanleg

Gehele renovatie van een voortuin met nieuwe wandelpaden, kleurrijke borders en prachtige struiken en bomen.