Wilt u (een deel van) uw tuin laten onderhouden door een vakbekwaam hovenier?

Bij Hoveniersbedrijf Klaas Jansma kunt u terecht voor al het tuinonderhoud! Of het gaat om een grote voorjaarsbeurt, grasmaaien in het groeiseizoen of een enkele keer een boom snoeien. Er zijn veel mogelijkheden om uw tuin door Hoveniersbedrijf Klaas Jansma te laten onderhouden.

 

Hoe gaat Hoveniersbedrijf Klaas Jansma te werk? Klaas komt eerst bij u thuis langs om de tuin te komen bekijken. Uw wensen en belangen worden doorgenomen. Een passend plan en offerte worden gemaakt, met als doel om uw tuin na de werkzaamheden er piekfijn uit te laten zien!

Werkzaamheden:

Bestrating opschonen

Groeit er mos of onkruid tussen uw bestrating? Of wilt u uw grindpad laten opknappen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Klaas Jansma.

Boom verzorgen

Wilt u uw boom weer in vorm laten snoeien of moet deze juist gekapt worden? Hoveniersbedrijf Klaas Jansma beschikt over apparatuur om deze klus te klaren.

Gazon onderhouden

Een gazon vergt veel onderhoud. In het groeiseizoen moet het gazon geregeld gemaaid en gesproeid worden. Het komt ook voor dat onkruid en mos verwijderd moeten worden. Heeft u kale plekken in het gazon? Dan kan Klaas deze opvullen met graszaad, om het gazon weer een mooie uitstraling te geven. Ook voor ongediertebestrijding kunt u Klaas of een van zijn contacten inschakelen.

Blad & sneeuwvrij maken

Is uw tuin bedekt met een laag van blad of sneeuw? Hoveniersbedrijf Klaas Jansma kan langskomen om de tuin en paden schoon te maken.

Heggen snoeien

Moet uw heg weer in vorm gebracht worden? Klaas Jansma zorgt ervoor dat de heg naar wens geknipt of gesnoeid wordt.

Mos en groene aanslag verwijderen

Heeft u mos of groene aanslag op uw tuinmeubels of bestrating? Klaas kan met de hogedrukreiniger alles er weer uit laten zien als nieuw.

Beplanting onderhouden

Wist u dat elke plant op een andere manier geknipt moet worden? Alleen zo komt een plant goed tot bloei. Wilt u uw planten van een goede knipbeurt voorzien? Moeten uw bloembakken opgeschoond worden en water krijgen? Of moeten de borders onkruidvrij gemaakt worden? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Klaas Jansma en vraag naar de mogelijkheden.

Pompsysteem onderhouden

Voor een vijver is het van groot belang dat het pompsysteem goed onderhouden wordt. Zo blijft het water schoon, blijft de omgeving leefbaar voor dieren zoals vissen en komen de waterplanten goed tot hun recht.

Vijver onderhouden

Ziet uw vijver groen van algen en kroos? Of domineren de waterplanten uw vijver? Schakel dan Klaas Jansma in om uw vijver weer in goede staat te brengen.

Fruitbomen een boost geven

Heeft u enkel kleine of weinig appels hangen in uw boom? Of groeit er zelfs geen enkele peer in uw perenboom? Dan ligt dat vaak aan de manier van snoeien en de plek waar de boom geplaatst is. Klaas Jansma kan ervoor zorgen dat u straks de mooiste en lekkerste appels, peren of pruimen hebt hangen!

Dakgoot & hemelwaterafvoerpijp schoonmaken

Loopt de hemelwaterafvoerpijp niet meer goed door? Zit uw dakgoot vol met bladeren en takjes? Klaas Jansma kan deze voor u schoonmaken.

Kunstgras

Hoewel kunstgras niet gemaaid hoeft worden, is het zo nu en dan belangrijk dat deze wel onderhouden wordt. Denk hierbij aan het verwijderen van blad en takjes, die door de wind uit de bomen zijn gewaaid en op uw gazon terecht komen.

“Mijn doel? Dat is om u 365 dagen te laten genieten van uw tuin!”

IMG_4128

“Graag help ik u om elke klus, groot of klein, te klaren. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op. Ik sta u graag te woord!”

Contact opnemen