Schilderwerkzaamheden? Klaas Jansma zorgt ervoor dat alles er weer gelikt uitziet!

Moet uw huis van binnen of buiten geschilderd worden? Of wenst u dat uw schutting, tuinhuis of vlonder van een nieuwe laag verf wordt voorzien? Voor al uw schilderwerkzaamheden kunt u bij Klaas Jansma terecht.

 

Klaas is een gediplomeerd schilder die regelmatig de kwast in handen neemt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Enkel met goede verf en de juiste techniek gaat verf een lange tijd mee wat scheelt in onderhoud en kosten. Klaas heeft veel kennis van soorten verf, die voor verschillende materialen geschikt zijn. Denk hierbij aan verf voor muren, raamkozijnen, houten schuttingen of juist speciaal voor een stalen hek om roest tegen te gaan. Klaas kan u ook helpen met het kiezen van een kleur of opties zoals hoogglans of juist mat!

 

Klaas Jansma beschikt ook over gereedschap om zo efficiënt, zorgvuldig en schoon mogelijk te kunnen werken. Zo is Hoveniersbedrijf Klaas Jansma in het bezit van een schuurmachine die al het stof opzuigt, verschillende lengtes aan ladders, steigers en meer. Natuurlijk dekt Klaas plinten en vloeren af om vlekken te voorkomen en uw huis schoon achter te laten. Over schoonmaken gesproken: Klaas gebruikt alleen milieuvriendelijke ontsmettingsmiddelen om vet van de muren of kozijnen te verwijderen. Tot slot kan Klaas ook enkel glas snijden, glas in uw raam zetten en dit netjes afwerken.

 

Wilt u grote schilderklussen laten klaren of enkel krassen laten bijwerken door Klaas? Neem dan contact met hem op om de mogelijkheden door te nemen.

Werkzaamheden binnen en buiten:

Raamkozijnen

Hebben uw raamkozijnen een opknapbeurt nodig? Binnen en/of buiten? Klaas beschikt over machines om zo schoon en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Muren en plafond

Wilt u een andere kleur hebben op uw muur of plafond? Of zijn deze aan een nieuwe laag verf toe? Neem dan contact op met Klaas om de mogelijkheden te bespreken.

Deuren

Moet uw deur opnieuw geverfd worden? Of zijn er wat krassen die bijgewerkt moeten worden? Schakel Klaas in om uw deur van binnen en/of buiten op te laten knappen.

Tuinhoutwerken

Wilt u uw blokhut, schutting, vlonder of tuinmeubelen laten verven of plekken laten bijwerken? Dan kan Klaas Jansma u helpen.

Staal & frames

Hoveniersbedrijf Klaas Jansma kan een stalen hek of frame van een nieuw likje verf voorzien.

Impregneren bestrating

Is de coating van uw bestrating verouderd of is de aanblik met de hoge druk spuit minder geworden? Dan kan Klaas ervoor zorgen dat de coating weer opnieuw op uw tegels komt. Coating werkt vuil afstotend en zorgt voor kleurbehoud van de tegels.

Verf en kleuren:

Verfkeuze

Er zijn veel verschillende soorten verf op de markt. Klaas legt u graag uit welke verf u het beste kunt gebruiken, zodat de levensduur verlengd wordt.

Ouderwets stopverf

Ramen kunnen op diverse manieren afgesloten worden. Denk hierbij aan glaslatten, maar ook met ouderwets stopverf!

Kleurenkeuze

De kleurenkeuze is reuze. Donker of licht, mat of glanzend, er is veel mogelijk. Klaas heeft allerlei kleurenstalen bij zich, zodat u kunt kiezen wat u het mooist vindt. Heeft u moeite met het kiezen van de kleur, dan kan Klaas u daar altijd bij helpen.

Samenwerking:

Samenwerking elektriciën

IMG_1193

Klaas Jansma werkt samen met een elektriciën, die kwaliteit en goed werk levert. Klaas vindt een veilige leefomgeving erg belangrijk. Voor de aanleg van tuin- of huisverlichting kan deze expert voor u ingeschakeld worden.

Samenwerking Stucadoor

IMG_3946

Goed stukadoorswerk zorgt ervoor dat de verf goed aanhecht. Klaas Jansma werkt samen met een stukadoor die vakmanschap levert, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Deze stukadoor kan voor u ingeschakeld worden.