“Alles wat je aandacht geeft, groeit”

365 dagen genieten van uw huis en tuin. Dat is het credo van Hoveniersbedrijf Klaas Jansma. Als vakbekwaam hovenier en schilder zet ik al mijn kennis, vaardigheden, inzicht en creativiteit in om uw wensen tot uiting te laten komen.

 

Van sketch tot uitvoering, van bloembollen naar een kleurrijk tafereel, ik heb alles in huis om uw plannen te realiseren. Ik vind het fantastisch om meer dynamiek in een tuin te brengen. Of het gaat om het in vorm snoeien van een boom, een bestrating leggen of het raamkozijn schilderen, ik doe dit met veel plezier en draai er mijn hand niet voor om.

 

Om goed werk te kunnen leveren heb ik met zorg mijn machines, gereedschappen en materialen uitgezocht. Moet uw gazon geverticuteerd of uw grond gevreesd worden? Uw vijver leeg gepompt worden? Of uw houtwerk in huis stofvrij geschuurd worden? Hoveniersbedrijf Klaas Jansma is in het bezit van allerlei middelen om efficiënt en nauwkeurig te kunnen werken.

 

Graag draag ik bij aan een piekfijne uitstraling van uw huis en tuin, zodat u er volop van kunt genieten.

 

Klaas Jansma

Note: Hoveniersbedrijf Klaas Jansma en Hoveniersbedrijf R. Jansma zijn twee losstaande bedrijven. Geregeld werken zij samen om grote klussen snel te kunnen klaren.